járvány

2021.02.21. 09:58

Gáspár Zsolti segít oltásra jelentkezni a nógrádmegyeri romatelepen élőknek

Egy laptoppal járja a környéket, és mindenkinek segít.

Nool

Forrás: Ripost

Fotós: Szabolcs László

A Bors kísértre el Nógrádmegyer szegények lakta részére Gáspár Zsoltit. Ahogy írják, a nógrádi showman szinte mindennap feltűnik a romatelepeken. Hol adományt visz, hol munkaerőt toboroz, ha pedig arra van szükség, segít, hogy ők is tisztán lássanak a koronavírus járvánnyal kapcsolatban.

Zsolti az egyik düledező ház előtt ütött tanyát és hangos ordítással jelezte az ott élőknek, hogy jöjjenek, mert mindenkit regisztrálni szeretne az oltásra.

- Ha kell, naponta eljövök ide és házról házra járok majd a laptoppal – nyilatkozta Zsolti, aki mindenkit megpróbál meggyőzni a védőoltás fontosságáról, és saját maga hoz létre mindenkinek egy e-mail címet.

A cikkből az is kiderül, hogy Gáspár Zsolti az első hullám idején pálinkával próbálta felvenni a harcot a vírus ellen. Még az ajtókilincset is gyümölcsnedűvel fertőtlenítette, ám hamar belátta, csupán az oltás nyújt valódi biztonságot ahhoz, hogy elkapja a vírust.

– Mindenki regisztráljon, aki csak tud! Muszáj vigyáznunk apáinkra, a feleségeinkre, a testvéreinkre. Én már regisztráltam is a családdal együtt, egyszerű, gyors, néhány kattintás az egész. Biztonságos a vakcina, nem lesz probléma, be van vizsgálva, erről egy orvos barátommal is sokat beszélgettem. Mindenkit arra kérek, hogy kövessék a példánkat és keresse fel a vakcinainfo.gov.hu weboldalt – mondta a Borsnak.

Koronavírus Nógrád megyében

A dosszié további cikkei

védőoltás Nógrád Megyében

A dosszié további cikkei

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában