szerelem

2021.02.11. 19:47

Pindroch Csaba és felesége 21 éve elválaszthatatlanok: „A kapcsolat legfontosabb eleme a nevetés”

Szerda reggel a Mokka vendége volt a nógrádi származású Pindroch Csaba és felesége, akik a boldog házasságuknak titkáról és megismerkedésükről is meséltek.

Nool

Forrás: tv2

A TV2 reggeli műsorának, a Mokkának a vendége volt a Nógrád megyei származású Pindroch Csaba és felesége, Verebes Linda. A pár 21 éve él boldog párkapcsolatban és 16 éve házasok, így a házasság hetén és Valentin nap közeledtével a szerelmükről és megismerkedésükről is megosztottak pár részletet.

A párost gyakran faggatják arról, mi a hosszú és harmonikus kapcsolat titka. A Mokka műsorvezetői is erről kérdezték, pontosan tudta, mi a válasz.

- Olyan sokan kérdezik, hogy mi a titok, de tulajdonképpen nem tudjuk, hogy mi az. De az biztos, hogy támogatjuk egymást. Mindig valaki előtérbe van, de akkor a másik hátulról segíti. Ez nálunk nagyon jellemző – mondta el Verebes Linda.

Pindroch Csaba azt is hozzátette, hogy legújabb darabja is feleségének köszönhető. Közel négy éve kapott tőle egy könyvet „Segítség, megnősültem” címmel. Kezdetben ugyan vonakodva forgatta a furcsa olvasmányt, de végül annyira megtetszett neki a mű, hogy egy egyszemélyes darabot készített belőle.

A duó a színpadon és a magánéletben is tökéletes párost alkot. Jelenleg három gyermeket nevelnek: Mira 2008-ban, Rihárd 2014-ben, Patrik 2015-ben jött a világra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!