újévi fogadalom

2021.02.05. 15:13

Gáspár Laci a koronavírus alatt is jó formában maradt: egy szelfivel lepte meg rajongóit

Gáspár Laciról tudható, hogy egy ideje keményen edz, és egészségesen étkezik. Az eredmény pedig is meg is látszik rajta.

Nool

Budapest, 2016. február 20. Gáspár Laci az Eurovíziós Dalfesztivál magyar versenye, A Dal 2016 című televíziós show-műsor második középdöntőjében a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) óbudai gyártóbázisán 2016. február 20-án. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Ahogyan azt korábban mi is megírtuk Gáspár Laci a 2021-es évre több önfejlesztő fogadalmat is tett. Többek között jobban odafigyel az egészségére, fittségére és a kinézetére is. A Nógrád megyei származású énekes fogadalmi kapcsán legutóbb a plasztikai sebész székéből jelentkezett be közösségi oldalán. Ekkor dr. Krasznai Zsolt segítségével próbált megszabadulni a szem alatti karikáktól.

Gáspár Laciról tudható, hogy egy ideje keményen dolgozik kinézetén és egészségesen étkezik. A koronavírus ideje alatt azonban ő sem tud a konditeremben edzeni. Ezt azonban legutóbbi bejegyzéséről nem lehet megállapítani. A tévés babérokra törő énekes a friss fotóján is a legjobb formáját hozza.

" data-instgrm-version="13">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gáspár Lacit legközelebb egy rendhagyó Valentin napi koncerten láthatjuk majd, ahol az énekesek személyre szóló házi koncerttel, egy videóhívás keretében szeretnék emlékezetessé tenni a szerelmesek ünnepét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!