dj newik

2021.01.02. 13:32

A nógrádi dj több időt szánna a családjára és a zenélésre 2021-ben

Az idei szilveszter sok más dj-hez hasonlóan a karancssági származású Uj Viktor, ismertebb nevén Dj Newik számára is teljesen eltért a korábbiaktól. Ugyanis nem a dj-pult mögül köszöntötte az új évet. A lemezlovas azonban reméli, hogy 2021 már egy sokkal örömtelibb év lesz.

L. J.

Hogyan töltötte a szilvesztert?

– ez a szilveszter a megszokottól jóval másabb volt. Munka terén meg főleg, hiszen nem a dj-pult mögött álltam. Több mint egy hónapja ételfutárként dolgozom, így december 31-én egy autóban ülve jártam a fővárost, a táskám pedig tele volt finomabbnál, finomabb ételekkel. Azonban az biztos, hogy ezt is olyan lelkiismeretesen és odaadással tettem, mint a zenélést, amit a 2020-as év elvett tőlem. Nagyon sajnálom a kialakult helyzetet, de mindig is úgy véltem, hogy egyszerűbb alkalmazkodni, mint sajnálkozni. Ezért próbálom ebben az időszakban is hasznossá tenni magam. Szóval a munka az marad, csak most más a feladat.

Mi lesz az új évi fogadalma?

– Sosem tettem újévi fogadalmakat és ezt a jó szokásomat valószínűleg meg is tartom életem végéig.

- Milyen tervei vannak erre az esztendőre?

– A 2021-es terveim közül az a legfontosabb, hogy a családomra és a zenekészítésre több időt tudjak fordítani. Sajnos, a mostani munkám mellett ez egy kicsit nehezebb, de azért megoldható. Emellett természetesen lényeges az is, hogy biztosítani tudjam azokat a dolgokat, amelyek nélkülözhetetlenek egy család mindennapjaihoz. Így 2021 nem másról fog szólni, mint a munkáról és remélhetőleg a zenélésről. Szóval kitartást és jó egészséget kívánok mindenkinek 2021-re.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában