klippremier

2020.12.26. 09:57

Megható új videóklippel tért vissza Oláh Gergő

Pénteken mutatta be új klipjét a Nógrád megyei énekes felesége, Niki főszereplésével.

Oláh Gergő

Forrás: MTI

Fotó: Mohai Balázs

Karácsonykor, december 25-én délután debütált Oláh Gergő legújabb videóklipje a közösségi médiában. A Keskeny út címet viselő dal különleges helyet foglal el a zenész karrierjében, mivel ez az első olyan szám, aminek a szövegét is ő írta. Az elmúlt nyolc év motivációiról és tanulságairól szóló videóban a Nógrád megyei énekes felesége, Niki vállalta a főszerepet.

- Hogyan éltem, élem meg a nehéz időket és mi az, ahonnan merítem az erőt és amire alapozom az életem – osztotta meg a dalról Oláh Gergő Facebook posztjában.

A bejegyzésben azt is megosztotta követőivel, hogy a tőle eddig megszokottak szerint, ebben a dalban is új és fontos üzenetet szeretnének átadni a hallgatóknak és reméli sokaknak fog erőt adni a nehéz időkben.

A különleges klippet már több százan látták a videómegosztó oldalon, a rajongók pedig gratuláltak az énekesnek és elismerésüket fejezték ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!