vallomás

2020.11.22. 11:44

Gáspár Győző: „Az a gonosz, amivel én nap mint nap megszenvedek, azt nem lehet elviselni”

A Life TV egyik sikerműsorában mesélt Gáspár Győző a családjáról, a múltja megpróbáltatásiról, a mindennapok nehézségeiről és a betegségéről is.

Forrás: NMH

Gáspár Győzőt jelenleg a BeleValóVilág című műsorban láthatjuk minden este. A ValóVilág10 powered by Big Brother kísérőműsorában házigazdaként a luxusbörtön történéseinek pikánsabb eseményeiről is beszél. A showman azonban csak most kezd újra egyenesbe jönni.

Az Összezárva Hajdú Péterrel szezonzáró epizódjában a Salgótarjánból származó celeb töltött el egy napot a műsorvezetővel. Győző sok elképesztő történetet árult el a kamerák előtt töltött 24 óra alatt, többek között, hogy plasztikai műtét függő, hogy egész életében egyetlen nővel, Beával volt együtt, hogy testvérével, Zsoltival újabban megromlott a kapcsolata, valamint, hogy egy hajszál választotta csak el az öngyilkosságtól.

- Van egy barátom, úgy hívják: gyógyszer. Most kértem a doktor úrtól megint időpontot a zárt osztályra. Minden évben kétszer-háromszor járok – mondta el pánikbetegségéről.

Győzikének 2011 óta vannak rohamai és még arra is emlékszik először egy benzinkúton tört rá a pánik. Azóta egyre jobban fél, néha még a mosdóba sem mer kimenni, mert rátör a halálfélelem. Gyógyszerfüggősége azonban még korábban elkezdődött. Már a 2008-as, Celeb vagyok, ments ki innen! forgatásán sem bírta a gyógyszerei nélkül, hiába voltak szigorú szabályok, ki mit vihetett be magával.

Az elmúlt évek megpróbáltatásai annyira kikészítették a celebet, hogy állítása szerint kétszer is öngyilkosságot kísérelt meg. Az első alkalommal, 2011-ben a sofőrje sietett a segítségére.

-Felkészültem az öngyilkosságra. Meg is csináltam. Beáék nem tudták. Én 2011-ben feladtam mindent. Nem érdekelt, mi lesz Virággal, mi lesz Evelinnel. Semmi nem érdekelt. Az érdekelt, hogy minél előbb a Jóisten színe előtt legyek, és hogy mindenki békén hagyjon. Tudom, hogy nagyon csúnya, amit mondok – fogalmazott a showman, akinél a betegsége ugyan már több mint 10 éve jelentkezett, de akkor még senki nem vette komolyan.

- Az a gonosz, amivel én nap mint nap megszenvedek, azt nem lehet elviselni – tette hozzá Győzike.

Majd azt is elárulta, hogy azóta is minden nap antidepresszánst kell szednie. Ettől függetlenül nem ritka, hogy a földön fekve találják egy-egy rohama után. Győző hozzátette, ma már más utat választana a hírnév helyett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!