Helyi bulvár, celeb

2017.02.18. 07:09

Este döntő: hajrá, Gigi!

fenyvesi

Ma este rendezik a Dal 2017 döntőjét, amely nem más, mint az idei Eurovíziós Dalfesztivál előszobája. Aki ma megnyeri a Duna Televízión futó, „A Dal 2017” elnevezésű versenyt, az képviselheti hazánkat a Kijevben, május 9-13. között megrendezendő nemzetközi megmérettetésen. A nyolc esélyes magyar előadó között van Radics Gigi is, aki megyénkből lépett a világot jelentő deszkákra, és akinek régi álma teljesülne azzal, ha ma este a nézők megtisztelnék bizalmukkal és a szavazatok alapján ő vívná ki a részvétel jogát.

NMH-információ. Radics Gigi számára nem ismeretlen terep a hazai eurovíziós válogató, ugyanis már harmadik alkalommal van ott a legjobb harminc előadó között. A zsűri és közönség pontjai alapján a válogatóból és az elődöntőből is egyenes ágon jutott tovább a mai, végső döntőbe. Idén egy nagy ívű, az amerikai Quincy Jones által is méltatott, saját szerzeményű balladával készült az énekesnő, amely Gigi szerint az egyik legszemélyesebbre sikerült dala, témája pedig az igaz szeretet és barátság.

A zsűri az elődöntőben kiemelte, hogy Gigi előadásmódja és lehengerlő éneklése tökéletes produkciót eredményezett. Giginek a mostani „See It Through” című az első eurovíziós versenydala, amelynek ő a zeneszerzője is. Lapunknak korábban elmondta, hogy nagy álma valósulna meg a győzelemmel és a daláról kifejtette: – Szeretném közvetíteni azt is, hogy a magyarok szenvedélyesek és csupa szív emberek. A szeretet többet ér mindennél és fontos mondanivaló az is, hogy a család mellett a szerelem és a baráti kötelékek a legerősebbek. A dalom üzenete megmutatja, mit érzünk egy számunkra fontos személy iránt, de szimbolikusan szeretném megmutatni azt is, hogy Magyarország mit érez a többi nemzet iránt.

Gigi számára nagyon fontos, hogy a döntős produkciója teljesen magával ragadó legyen, ezért a hangszerelésben némi változás történt – olvasható a zene.hu oldalon. A ma este fontosságáról árulkodik az is, hogy a grandiózus összhatás érdekében a fellépő ruhában is lesz változás az elmúlt hetekben látottakhoz képest, azt is a monumentális, grandiózus produkcióhoz „szabják” majd – tudtuk meg. Nagyon fontos, hogy ma is támogassuk Gigit, aki már az eddigi szavazatokért is nagyon hálás közönségének.

– A közönség óriási szeretetét érzem nap, mint nap. Áthat az energia, amit közvetítenek felém, hihetetlen látni, milyen sokan támogatnak és milyen sokaknak fontos ez a megmérettetés. Ha belegondolok, hányan költenek csak azért, hogy szavazzanak rám a sikerért, tényleg elérzékenyülök. Folyamatosan bizalmat szavaznak nekem adásról-adásra. Bár még csak húszéves vagyok, de azt hiszem, ez a legcsodálatosabb érzés, amit egy művész kívánhat a pályáján. Nem is tudom másképpen megköszönni a támogatást, csak úgy, ha megfogadom, hogy a döntőben, az utolsó magyar megmérettetésen a maximumnál is többet fogok beletenni a produkciómba. Azt szeretném, hogy érezzék az emberek a dalom erejét – nyilatkozta lapunknak Gigi.

Radics Gigire szavazni a következőképpen lehet: küldje el SMS-ben a 29-es számot a 06-20/30/70-4422-999-es számra, vagy töltse le a Médiaklikk Plusz alkalmazást okostelefonjára, ahol még kényelmesebben és ingyenesen szavazhat!

Lakatos Kati

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!