Helyi bulvár, celeb

2016.09.21. 11:18

Elválasztották egymástól Angelina Jolie és Brad Pitt viaszmását Londonban

fenyvesi

Tisztes távolságba helyezte egymástól Angelina Jolie és Brad Pitt viaszmásait a londoni Madame Tussauds múzeum, meglovagolva a sztárpár válásáról szóló hírt, amely Adele brit énekesnőt is olyannyira megérintette, hogy nekik ajánlotta keddi esti New York-i koncertjét.

London/New York-MTI/Reuters/AP. Az intézmény szóvivője szerdán elmondta, hogy az Angelina Jolie és Brad Pitt különválásáról szóló hírek felröppenését követően azonnal akcióba lendültek annak érdekében, hogy a múzeumban lévő viaszfigurák tükrözzék a valóságot. "A pár tagjainak viaszmásai, amelyek 2013-ban készültek el, szét lettek választva, és immár tisztes távolságban vannak egymástól. Angelina továbbra is Nicole Kidman társaságában látható, míg Brad Pitt csatlakozott többszörös filmbeli partneréhez, Morgan Freemanhez" - tette hozzá a szóvivő. A sztárpár válásának híre Adele kedd esti New York-i koncertjére is rányomta a bélyegét. A New York Daily News című amerikai lap szerint a brit énekesnő azt mondta közönségének, hogy bár nem ismerte személyesen a párt, de "úgy érzi, hogy véget ért egy korszak". A szívszorító dalairól ismert Adele rajongói a közösségi oldalakon számoltak be arról, hogy az énekesnő Pittnek és Jolie-nak ajánlotta a Madison Square Gardenben tartott koncertjét. A TMZ.com celebportál kedden jelentette, hogy Angelina Jolie "kibékíthetetlen ellentétekre" hivatkozva hétfőn beadta a válókeresetet Brad Pitt ellen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!