Siker

2018.07.19. 08:42

Nikolics a kapuba fejelt

A vajdasági születésű játékos gólt szerzett a Chicago Fire csapatában az észak-amerikai labdarúgókupa (US Open Cup) szerdai negyeddöntőjében.

Tourrettes, 2016. június 16. Nikolics Nemanja a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon szereplő magyar válogatott edzésén Tourrettes-ben 2016. június 16-án. MTI Fotó: Illyés Tibor

Klubja honlapjának beszámolója szerint a magyar válogatott csatár a harmadosztályú Louisville City elleni mérkőzés 16. percében fejjel volt eredményes. Gólöröme nem lehetett felhőtlen, mert felugrás közben az ellenfél védője könyökkel eltalálta a fejét, de folytatni tudta a meccset, amelyet végigjátszott.

Nikolics Nemanjának ez volt a 13. gólja a mostani idényben. A Chicago házigazdaként 4-0-ra győzött és elődöntőbe jutott.

Sallói Dániel együttese, a Sporting Kansas City idegenbeli vereséggel búcsúzott a kupasorozattól.

Borítókép: Nikolics Nemanja a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon szereplő magyar válogatott edzésén Tourrettes-ben 2016. június 16-án.

Forrás: MTI / Illyés Tibor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában