Bejelentés

2022.05.26. 15:45

Korábbi utánpótlás-válogatott holland védővel erősített a Ferencváros

Mats Knoester személyében korábbi utánpótlás-válogatott holland védővel erősített az OTP Bank Ligában és a MOL Magyar Kupában címvédő Ferencváros labdarúgócsapata.

A klub csütörtöki közleménye szerint a 23 éves futballista a holland élvonalban szerepelt Heracles Almelo együttesétől érkezett, a bajnokságban alapemberként 31 mérkőzésen lépett pályára, számos alkalommal ő viselte a csapatkapitányi karszalagot is.
A Feyenoordnál nevelkedett hátvéd az U15-ös korosztálytól kezdve végigjárta a holland utánpótlás válogatottakat. A Heracles Almelo osztályozós helyen zárt a holland bajnokságban, az oda-visszavágós párharcot pedig elbukta az Excelsiorral szemben.

Borítókép: Mats Knoester bemelegít a férfi labdarúgó U21-es Európa-bajnokság elődöntőjében játszott Hollandia-Németország mérkőzés előtt a székesfehérvári MOL Aréna Sóstó stadionban 2021. június 3-án. MTI/Szigetváry Zsolt

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!