Napról napra jobban érzi magát

2021.12.24. 09:05

Jól sikerült Szalai Ádám műtétje

Sikeres műtéten van túl Szalai Ádám, az FSV Mainz magyar válogatott labdarúgója.

"A műtéten túl vagyok, és napról napra jobban érzem magam. Olyan, mintha új életet kaptam volna" - írta közösségi oldalán a középcsatár, aki köszönetet mondott a heidelbergi egyetemi kórház idegsebészeinek. Hozzátette, nagyon régóta problémákkal küzd, de ezekről csak később számol be részletesen. Szalai egy fotót is megosztott, amelyen sapkát visel, a bal fülét pedig kötés takarja.

A válogatott csapatkapitánya december 10-én kisebb autóbalesetet szenvedett, amelyben személyi sérülés nem történt. Egy héttel később közölték, hogy Szalaira operáció vár, ami nem függ össze a balesettel. Klubja nem adott tájékoztatást arról, milyen betegséggel bajlódik a támadó, csupán annyit közölt, hogy orvosi javaslatra döntöttek a beavatkozás mellett, és néhány hétig nélkülözni kényszerülnek a játékost.

A 34 éves Szalai tíz mérkőzésen lépett pályára a német bajnokság mostani idényében, nyolcszor a kispadról szállt be, és egy gólt szerzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!