Labdarúgó NB I

2021.12.19. 19:32

Döntetlent játszott a DVSC a Gyirmót vendégeként

A sereghajtó hazai csapat a gól nélküli döntetlennel öt mérkőzés óta nyeretlen.

A Gyirmót nem tudta legyőzni otthon a Debrecent vasárnap a labdarúgó OTP Bank Liga 17. fordulójában.

A sereghajtó hazai csapat a gól nélküli döntetlennel öt mérkőzés óta nyeretlen.

   

Megszállta a saját térfelét a Debrecen, átengedte a területet a Gyirmótnak és labdaszerzések után igyekezett gyors ellentámadásokat vezetni, illetve időnként letámadással is próbálkozott. A hazaiak többször be tudták juttatni a labdát a vendégek tizenhatosára, de komoly helyzetet nem sikerült kialakítaniuk. Sok hibával játszott mindkét csapat, így összességében kevés gólszerzési lehetőség akadt az erős szélben rendezett összecsapás első félidejében.

A Gyirmót videózást követően büntetőhöz jutott az 55. percben, mert Babunski egy felugrásnál lekönyökölte Simont, akinek vérzett az orra. A tizenegyest Varga Barnabás a jobb kapufára lőtte. Ezenkívül is volt helyzete ebben az időszakban - több is - a Gyirmótnak, de egyikkel sem tudott élni. A Debrecen sem veszélyeztette komolyan a hazai kaput, így gól nélkül zártak a csapatok.

OTP Bank Liga, 17. forduló:

Gyirmót FC Győr-Debreceni VSC 0-0

sárga lap: Babunski (55.)

Gyirmót:

Hársfalvi - Szegi, Ene, Széles, Zeke - Medgyes, Nagy P., Vass Á., Hajdú Á., Varga B. (Lencse, 77.) - Simon A. (Hasani, 57.)

Debrecen:

Gróf - Baranyai, Pávkovics, Deslandes, Ferenczi - Bévárdi, Baráth, Babunski (Varga J., 78.), Ugrai (Soltész, 78.) - Dzsudzsák (Sós, 72.), Tischler (Szécsi, 78.)

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!