Világraszóló Bajnokaink - 177 mesés győzelem

2021.09.02. 17:29

Becsúsznak a Millenárisra a gyorskorisok

Szeptember 8-án 17:30-kor a Világraszóló Bajnokaink – 177 mesés győzelem interaktív olimpiatörténeti kiállításra látogat a 2018-as téli olimpia négy sztárja, az olimpiai bajnok férfi rövidpályás gyorskorcsolya-váltó csapat: Burján Csaba, Knoch Viktor, Liu Shaoang és Liu Shaolin Sándor.

Forrás: hunskate.hu

A július közepe óta nyitva tartó kiállítás eddig is meghatározó találkozások, felejthetetlen élmények, beszélgetések helyszíne volt, ahol a nyár folyamán számos olimpikonunkkal találkozhatott már a közönség.

A Millenáris és a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség együttműködésében szervezett közönségtalálkozón a bajnokok felidézik a dél-koreai olimpia számunkra legfontosabb pillanatait, beszélnek felkészülési időszakról, feladatokról, tervekről és az előttük álló megmérettetésről. Természetesen örömmel osztanak autogramkártyát, és szívesen sztoriznak a Millenárison kiállított olimpiai aranyérmeikről, relikviáikról.

A közönségtalálkozóra a millenaris.hu oldalon lehet regisztrálni.

A Világraszóló Bajnokaink – 177 mesés győzelem című interaktív olimpiatörténeti kiállítás október 10-ig várja a látogatókat, részletes program elérhető a millenaris.hu/177 oldalon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!