mls

2021.05.09. 11:29

Bemutatkozott Amerikában Schön Szabolcs

Schön Szabolcs bemutatkozott a Dallas FC-ben, amely az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) szombati játéknapján otthon 1-1-es döntetlent játszott a Houston Dynamóval.

Budapest, 2021. április 15. Funsho Bamgboye (b), a MOL Fehérvár és Schön Szabolcs Gergõ, az MTK Budapest játékosa a labdarúgó MOL Magyar Kupa elõdöntõjében játszott mérkõzésen az Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2021. április 15-én. MTK Budapest-MOL Fehérvár FC 1-2. MTI/Kovács Tamás

Forrás: MTI

Fotó: Kovács Tamás

Schönt a 66. percben cserélték be, addigra már kialakult a végeredmény. A Dallas egy-egy győzelem és vereség mellett másodszor játszott döntetlent a 2021-es idényben.

A középpályás – aki bekerült Marco Rossi szövetségi kapitány Európa-bajnokságra tervezett bő keretébe – múlt csütörtökön még az MTK-ban lépett pályára, a MOL Fehérvár ellen otthon 3-1-re elveszített találkozót követően viszont elbúcsúzott társaitól, és a tengerentúlra utazott.

Forrás: MTI

Borítókép: Funsho Bamgboye (b), a MOL Fehérvár és Schön Szabolcs Gergő, az MTK Budapest játékosa a labdarúgó MOL Magyar Kupa elődöntőjében játszott mérkőzésen az Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2021. április 15-én. MTK Budapest-MOL Fehérvár FC 1-2

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!