Járvány

2020.05.13. 17:44

Stollár: kisgyerek korom óta nem voltam ennyit Magyarországon

Stollár Fanny teniszező szerint akár jól is ki lehet jönni a koronavírus-járvány miatti szünetből.

Fanny Stollar of Hungary in action during the first qualification round at the 2018 US Open Grand Slam tennis tournament, New York, USA, August 22th 2018, Photo Rob Prange / SpainDPPI / DPPI

Forrás: AFP / SpainDPPI / DPPI

Fotó: Rob Prange

„Én például sérülésből jövök vissza és a szünetben jól halad a rehabilitáció” – mondta az M4 Sportnak a 21 éves játékos, aki szerint év elején ugyan jó formában volt, de a háta még nem volt százszázalékos.

A folytatással kapcsolatban kifejtette, csak remélni tudja, hogy július 13-tól valóban visszatérhetnek a pályára, mert az újrakezdés időpontját már többször tovább csúsztatta a női tornákat szervező WTA a pandémia miatt. Hozzátette,

kisgyerek kora óta nem volt ilyen hosszú időt Magyarországon, ezt most nagyon élvezi, ugyanakkor hiányzik már neki a versenyzés.

Stollár arról is beszélt, hogy

jövő hétvégén nézők nélkül ugyan, de rendeznek egy Budapest Kupát, amely jó lehetőség a játékosok számára, hogy ismét versenyezzenek és meccsszituációkat gyakoroljanak.

Megjegyezte, a leállás miatt nincs százszázalékos formában, de kifejezetten szerencsésnek érzi magát, mert tudott edzeni, kondizni és pár hete már teniszezik is.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!