bizalom

2020.04.21. 11:25

Újabb öt évig Csányi Sándor az MLSZ elnöke

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) keddi online küldöttközgyűlésén további öt évre bizalmat szavazott Csányi Sándor elnöknek.

Telki, 2019. május 10. Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke beszél a szövetség éves közgyûlésén a telki edzõközpontban 2019. május 10-én. MTI/Illyés Tibor

Forrás: MTI

Fotó: Illyés Tibor

Az elnökségben sem történt változás, Balogh Gabriellát, Bánki Eriket, Berzi Sándort, Dankó Bélát, Garancsi Istvánt, Nyilasi Tibort, Anthony Radevet és Török Gábort is újraválasztották.

Csányi Sándor 2010 óta irányítja az MLSZ-t, megbízatása 2025. április 21-ig szól.

A megfelelő szakemberek képzése lehet az előrelépés záloga a magyar futballban

A szervezet keddi, online küldöttközgyűlésén az MLSZ elnöke kijelentette, ebben jelenleg nem állnak jól, legfőképpen az utánpótláskorúak esetében nem, hiszen nem minden egyes gyereknek van olyan edzője, aki szakmailag és nevelőként is alkalmas lenne a munkájára.

„Sokszor látunk üvöltő derviseket a pálya szélén, akik tönkretehetik egy gyereknek a futball iránti szeretetét” – fogalmazott Csányi Sándor.

A jelenlegi helyzetben zárt kapus mérkőzéseket sem lehet rendezni

„Kapcsolatban vagyunk a FIFA, az UEFA és a kormányzati szervek képviselőivel.

Az egészségügyi és kormányzati szervek előírásait vesszük figyelembe, ha ezek lehetőséget adnak meccsrendezésre, akkor a klubokkal és a játékosokkal egyeztetve döntünk a folytatásról”

- fogalmazott a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke a szervezet keddi, online közgyűlésén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!