visszatérhet

2020.02.10. 16:30

Újra a válogatott kapuján kopogtat Nikolics?

Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya nyitott arra, hogy egyeztessen Nikolics Nemanjával visszatéréséről a válogatottba.

Hungary's Nemanja Nikolic runs with the ball during a friendly football match against Costa Rica on Nocember 14, 2017 in Groupama Arena of Budapest. AFP PHOTO / ATTILA KISBENEDEK (Photo by ATTILA KISBENEDEK / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Attila Kisbenedek

„Az ajtó minden olyan játékos előtt nyitva áll, aki fizikai, taktikai, technikai szempontból alkalmas és kész arra, hogy a nemzeti csapatot segíteni tudja. Ez alól sem Nikolics, sem más nem kivétel, így

amennyiben találkozni szeretne velem, akkor erre én is nyitott vagyok”

- idézte az MLSZ honlapja az olasz szakvezetőt.

A 32 éves csatár legutóbb 2018. március 27-én a Skócia elleni barátságos mérkőzésen lépett pályára a nemzeti csapatban, majd május 3-án – az amerikai Chicago Fire játékosaként a nagy távolságra való tekintettel – lemondta a válogatottságot.

Vasárnap este az M4 Sport Góóól! 2 című műsorában azt mondta, hogy szívesen egyeztetne Rossival a válogatottságról.

Marco Rossi a tervek szerint március 16-án hirdeti ki keretét a bulgáriai Eb-pótselejtezőre.

A magyar válogatott, amely négy éve pótselejtezőn harcolta ki az Eb-részvételt, győzelme esetén a Puskás Arénában fogadja az Izland-Románia párharc továbbjutóját. A második összecsapás győztese kijut a nyári kontinensviadalra, amelynek egyik helyszíne Budapest lesz.

Forrás: MTI

Borítókép: Nikolics a Costa Rica elleni barátságos meccsen még 2017 novemberében

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!