szem előtt

2020.02.28. 16:30

Formába lendülne Németh Krisztián

A 37-szeres magyar válogatott futballista szerint egy-két hétre szüksége lesz.

US Sporting KC Hungrian foward Krisztian Nemeth (L) celebrates after scoring against Mexico's Toluca during their Concacaf Champions League football match at the Nemesio Diez stadium in Toluca, Mexico on February 28, 2019. (Photo by ROCIO VAZQUEZ / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Rocio Vazquez

Németh az Egyesült Államokból hazatérve másfél éves szerződést írt alá a szlovák élvonalban szereplő Dunaszerdahelynél.

A 31 éves csatár az M4 Sport Sporthíradó című műsorának pénteken azt nyilatkozta, hogy hosszabb ideje csapat nélkül, egyénileg edzett.

„Azért az mindig más, ha egy játékos a társakkal együtt tud edzeni és felkészülni, remélem, hogy minél hamarabb sikerül visszanyerni a formámat”

- mondta Németh.

A támadó arról is beszélt, hogy

Szlovákiában jobban szem előtt lesz, mint az Egyesült Államokban, teljesítményével pedig felhívhatja magára Marco Rossi szövetségi kapitány figyelmét.

Hozzátette, ahhoz, hogy legyen esélye újra a válogatottban játszani, gólokat kell szereznie és jól kell futballoznia Dunaszerdahelyen.

A Győrből származó futballista – aki a 18-as mezszámot viseli majd új csapatában – legutóbb az észak-amerikai MLS-ben a Sporting Kansas City együttesénél szerepelt.

Forrás: MTI

Borítókép: Németh a Sporting Kansas City játékosaként az MLS-ben

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!