BL-selejtező

2019.07.23. 19:29

Rebrov: a Valletta erős és agresszív játékstílust képvisel

A Ferencváros edzője úgy véli, kemény összecsapásra kell számítani, mert a szigetországiak az első körben is erős riválist ejtettek ki.

Budapest, 2019. július 10. Szerhij Rebrov, a Ferencváros vezetõedzõje a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezõjének 1. fordulójában a bolgár Ludogorec ellen játszott mérkõzésen Budapesten, a Groupama Arénában 2019. július 10-én. MTI/Koszticsák Szilárd

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Szerhij Rebrov vezetőedző szerint a Ferencváros labdarúgóinak elsősorban mentálisan kell felkészülniük a máltai Valletta FC kemény játékstílusára a Bajnokok Ligája-selejtező második körében.

„Nem a legjobb kvalitású játékosok alkotják, de nagyon jó felépítésűek és ennek megfelelően erős és agresszív játékstílust képviselnek” – mondta a keddi sajtótájékoztatón az ukrán szakember, aki kijelentette, azt várja csapatától, hogy a saját játékára koncentráljon.

Rebrov kifejtette, tisztelni kell minden ellenfelet, mindegy, milyen országból jön, mert a BL-ben minden csapat erős. Éppen ezért úgy véli, kemény összecsapásra kell számítani, mert a szigetországiak az első körben is erős riválist ejtettek ki, ugyanis azt a luxemburgi F91 Dudelange-t búcsúztatták, amelyik egy éve az Európa-liga főtábláján szerepelt.

„Boldog vagyok itt. Jó a kapcsolatom a játékosokkal és a vezetőkkel is” – mondta hétfői szerződéshosszabbításáról Rebrov, aki a szerdai találkozóval kapcsolatban még annyit elárult, nem ugyanaz lesz a kezdőcsapat, mint a bolgár Ludogorec elleni kettős győzelem alkalmával, mivel a mostani rivális teljesen más stílust képvisel.

A kapus Dibusz Dénes nem bánna, ha ezúttal kevesebb dolga lenne. Szerinte a Valletta FC a kontrajátékra fog alapozni, és oda kell majd figyelniük, amikor az ellenfél váratlanul letámad.

„Olyan eredményt kell elérni, hogy joggal bizakodjunk a továbbjutást illetően a máltai visszavágón” – jelentette ki a válogatott hálóőr.

A BL-selejtező második fordulójában a Ferencváros szerdán 20 órától fogadja a Valletta FC-t a Groupama Arénában, a visszavágót jövő kedden rendezik Máltán.

Borítókép: Szerhij Rebrov, a Ferencváros vezetőedzője a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének 1. fordulójában a bolgár Ludogorec ellen játszott mérkőzésen Budapesten, a Groupama Arénában 2019. július 10-én.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!