közgyűlés

2019.05.02. 16:43

Teniszszövetség: elfogadták az idei költségvetést

Békéscsabán tartotta rendkívüli közgyűlését a Magyar Tenisz Szövetség csütörtökön.

V. L.

Forrás: Kiss Zoltán

Forrás: Kiss Zoltán

A Magyar Tenisz Szövetség (MTSZ) április 16-ai budapesti közgyűlése a Tiszta Teniszért mozgalom tagjainak kivonulása miatt határozatképtelenné vált.

Csütörtökön Békéscsabán, a Phaedra Rendezvényközpontban tartotta rendkívüli közgyűlését a szervezet, amelyen két napirendet tárgyaltak. A meghívóban szereplő eredeti időpontban határozatképtelen volt a közgyűlés, így félórával később kezdődött a tanácskozás.

Fotó: Kiss Zoltán

Szűcs Lajos, a szövetség elnöke vezette az ülést, aki bejelentette hogy 192-en regisztráltak. Első napirendként a 2018. évi pénzügyi beszámolóról tárgyaltak. Richter Attila főtitkár elmondta tavaly 4,6 milliárd volt a szervezet költségvetése.

Fotó: Kiss Zoltán

A heves vitáktól sem mentes közgyűlésen a Tiszta Teniszért mozgalom nevében többek között Sávolt Attila, Kapros Anikó és Marosi Katalin is kérdéseket tett fel a költségvetéssel kapcsolatban, de mivel véleményük szerint nem kaptak megnyugtató válaszokat, így ismét kivonultak.

Fotó: Kiss Zoltán

A közgyűlés 125 igennel, két tartózkodás mellett elfogadta a beszámolót. Ezt követően a 2019. évi költségvetési tervezetről tárgyaltak, amelyet 131 igen, egy nem, és két tartózkodás mellett fogadtak el a küldöttek.

Borítókép: Kiss Zoltán

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!