nem adja fel

2019.01.24. 14:35

Mányoki ismét nekivág a világ egyik legnehezebb küldetésének

A Nemzetközi Sportújságírók Szövetsége beválasztotta az ECHO TV A hetedik című filmjét Európa tíz legjobb dokumentumfilmje közé. De még koránt sincs vége a sztorinak!

Mányoki Attila augusztusban vágott neki az Ocean’s Seven csatornaátúszó verseny utolsó állomásának, a nem mindennapi kihívásra az ECHO TV stábja is elkísérte. Szentes Richard, a film rendezője az ECHO TV Jó reggelt! című műsorában elmondta, hogy a forgatás meghatározó élmény volt számára, például miután oroszlánmedúzák támadták meg a hosszútávúszót, neki kellett szóval tartania, amíg a partra értek.

Mányoki Attila elmondta, hogy

november óta újra felkészül, és idén nyáron újra nekivág a távnak.

A filmmel kapcsolatban elmondta, hogy nem váltott ki belőle rossz érzést, de elsősorban a kívülálló szemével próbálta végignézni.

Korábban számtalan felvételt látott már magáról, de teljesen más volt az összkép, hogy dokumentumfilm is készült az eseményről – tette hozzá.

Szentes Richard elmondta, hogy nagyon örül annak, hogy élete első filmjét elismerték. Kiemelte:

ez még csak egy félkész alkotás, mivel nyáron megyünk vissza Attilával mi is, és reméljük, hogy be tudjuk fejezni a filmet.

A hetedik című film szombat este 19.10-től látható az ECHO TV-n.

Íme, a teljes beszélgetés:

https://stream.echotv.hu/videos/2019/01/720/20190124_jo_reggelt_hetedik.MP4

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában