Nincs igazolás

2018.09.04. 07:22

Eldőlt: Dzsudzsák nem lesz a Vidié

Hétfő éjfélre véglegessé vált a Vidi kerete az EL-csoportmeccsekre, ám Dzsudzsák Balázs nem írt alá a fehérváriakhoz.

Telki, 2017. március 20. Dzsudzsák Balázs a Portugália elleni világbajnoki selejtezõre készülõ magyar labdarúgó-válogatott edzésén a Magyar Labdarúgó Szövetség telki edzõközpontjában 2017. március 20-án. MTI Fotó: Illyés Tibor

A 96-szoros magyar válogatott szélső estig nem írt alá a székesfehérváriakhoz – számol be róla a Bors Online. Ez azért fontos támpont, mert tegnap éjfélig lehetett leadni az Európa Liga főtábláján szereplő csapatoknak a huszonöt fős játékoskeretüket, márpedig ha a Vidi Dzsudzsákot nem jelölte meg, akkor a bajnoki küzdelmekre már valószínűleg nem igazolja le – írja a portál.

A Bors Online idézi a csakfoci.hu weboldal cikkét is, mely szerint már csak azért sem jöhet(ett) létre az üzlet, mert az al-Vahdától nyáron elköszönt szélső

havi 70 ezer eurós (23 millió Ft) fizetési igénnyel állt elő.

Ráadásként úgy hírlik, hogy a 31 éves futballistához közben be­futott egy új arab ajánlat is.

A Vidi-rajongóknak mégsem kell bánkódniuk: a klub ugyanis szerződtette a 40-szeres bolgár válogatott középpályást, Georgi Milanovot, aki a nyárig öt éven át a CSZKA Moszkva csapatát erősítette.

„Három napja vagyok itt, sok mindent megtudtam a klubról, megnéztem az FTC elleni találkozót is, ami tetszett. Szeretném bajnoki címhez, kupagyőzelemhez és EL-továbbjutáshoz segíteni a Vidit” – mondta Milanov, aki a hírek szerint évi 480 ezer eurót (157 millió Ft) keres majd Fehérváron.

Borítókép: Dzsudzsák Balázs 2017. március 20-án.

MTI Fotó: Illyés Tibor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában