felelősségteljes döntés

2020.08.11. 18:15

Elmarad a Csíksomlyói Passió bemutatója Debrecenben

A járványhelyzet szabályainak felelősségteljes figyelembevételével, és az előreláthatóan több ezres közönség egészségének megóvását is szem előtt tartva, az előadást nem tartják meg.

Debrecen, 2020. június 22. A Magyar Nemzeti Táncegyüttes elõadása a Nemzeti Színház, a Magyar Nemzeti Táncegyüttes és a debreceni Fõnix Rendezvényszervezõ Közhasznú Nonprofit Kft. közös sajtótájékoztatóján a debreceni Kölcsey Központban 2020. június 22-én. A Csíksomlyói passió címû darabot augusztus 26-án Debrecenben, a Református Nagytemplom elõtti Kossuth téren adják elõ. MTI/Czeglédi Zsolt

Forrás: MTI

Fotó: Czeglédi Zsolt

A Nemzeti Színház, a Magyar Nemzeti Táncegyüttes és a Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft. az MTI-hez eljuttatott közös közleményében felidézik, a nagyszabású előadást augusztus 23-án rendezték volna meg Debrecen szakrális központjában, a Kossuth téren.

A szervezők közös döntése alapján azonban – a járványhelyzet szabályainak felelősségteljes figyelembevételével és az előreláthatóan több ezres közönség egészségének megóvását is szem előtt tartva – az előadást nem tartják meg.

A produkciót várhatóan 2021 pünkösdjén mutatják be Debrecenben – írták a szervezők.

Borítókép: A Magyar Nemzeti Táncegyüttes előadása a Nemzeti Színház, a Magyar Nemzeti Táncegyüttes és a debreceni Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft. közös sajtótájékoztatóján a debreceni Kölcsey Központban 2020. június 22-én

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában