Új széria

2021.11.08. 15:30

November 15-én éjfélig lehet jelentkezni A Dalba

Még egy hétig, november 15-én éjfélig lehet jelentkezni A Dalba, a köztelevízió zenés produkciójába, amely idén számos újdonsággal várja a nézőket.

A Dal 2021 gyõztese, a Kaukázus együttes a televíziós show-mûsor döntõjében a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelõ Alap (MTVA) óbudai stúdiójában 2021. március 13-án.

Forrás: MTI

Fotó: Cseke Csilla

Pályázni egy, legfeljebb háromperces magyar nyelvű dallal lehet, amely még nem, vagy legkorábban 2021. március 31-én került kereskedelmi forgalomba, médiafelületre (televízió, rádió, internet), illetve nem hangzott el nyilvános előadás keretében

– tájékoztatta a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap hétfőn az MTI-t.

A jelentkezéseket az online jelentkezési lap kitöltésével és a szükséges mellékletek feltöltésével november 15. éjfélig várják az adal.hu oldalon.

Mint írják,

Magyarország egyetlen dalválasztó műsora négy válogatójában idén már 40 produkció mutatkozhat be, a dalok minden adásban élőben hangoznak el, az akusztikus feldolgozások mellett szimfonikus változatban is hallhatók lesznek a döntőben a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekarának kíséretében.

A győztes dal előadója Az Év Dala 2022, egyben a Petőfi Zenei Díj Év dala 2022 elismerésben részesül. A showműsor új szériájában ismét versenyeznek a szövegek és szerzőik A Dal 2022 Legjobb Dalszöveg Írója címért. Az adásba kerülő produkciók mindegyike részt vesz az online Akusztik Dalversenyben, amelyben a közönségszavazatok döntenek a győztes dalról.

A Dal 2022 január végén indul a Duna Televízióban.

Borítókép: A Dal 2021 győztese, a Kaukázus együttes a televíziós show-műsor döntőjében a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) óbudai stúdiójában 2021. március 13-án.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában