Szilvanapok

2021.09.06. 13:10

Ünnepeljük együtt sokunk kedvenc gyümölcsét, a szilvát!

A tematikus rendezvényen koncertekkel, gyerekprogramokkal és látványkonyhával várják a látogatókat.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A 23. Szilvanapok keretében szeptember 10 és 12. között különleges programsorozat készül Szarvason. Az események péntek délután felvonulással kezdődnek, majd koncertekkel és hagyományőrző programokkal folytatódnak a szilvabúcsúztató zárásig.

A rendezvényen idén több mint 60 előadóművész, többek között a Balkan Fanatik, Deák Bill Gyula, az Anna and the Barbies, Poór Péter és Rózsás Viktória, a Tessedik táncegyüttes, a Cimbaliband, valamint az Apropó zenekar is fellép. A tematikus udvarok helyszínei között szerepel a Kölyök udvar, a Kézművessörök udvara, a Borudvar, a Korona katlan és a Zebra Club, valamint a Látványkonyha, a Lekvárosok utcája és a Sütisor.

A szilvanapi látványkonyhában Prohászka Béla, a Magyar Nemzeti Értékek és Hungarikumok Szövetségének alelnöke és Venesz-díjas Olimpiai Aranyérmes Mesterszakács fog alkotni. A receptversenyen Szarvas kedvenc szilvás süteményeit keresik majd.

A programokról bővebben a rendezvény honlapján lehet tájékozódni.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában