#müpahome

2020.04.30. 16:33

A nézők otthoni élményfotóit is várja a Müpa

Folytatódnak a Müpa online közvetítései, közte a Sztravinszkij-maratonon elhangzott Tavaszi áldozattal és Bogányi Gergely zongoraestjével, emellett a nézők otthoni élményfotóit is várják.

A Londoni Szimfonikus Zenekar Simon Rattle vezényletével Bruckner VI. szimfóniáját szólaltatja meg csütörtökön a Luxemburgi Filharmónia koncertterméből, a Müpa az Európai Hangversenytermek Szervezetének tagjaként közvetíti az intézmény felvételét – közölte a Müpa szerdán az MTI-vel.

A 2015-ös Sztravinszkij-maratonon elhangzott Tavaszi áldozat csendül fel pénteken a Budapesti Fesztiválzenekar előadásában Fischer Iván vezényletével, másnap Beethoven B-dúr szonátája mellett több Liszt-mű is megszólal Bogányi Gergely zongoraművész 2016-os estjén.

A következő héten is több műfajban hangzanak el koncertek a dzsessztől az orgonapárbajig, olyan kivételes alkotóknak köszönhetően, mint az Anthony Braxton Diamond Curtain Wall Quartet, Ronny Krippner és Dirk Elsemann.

A Müpa arra buzdítja nézőit, hogy mutassák meg saját otthoni hangversenytermüket, és hogy milyen körülmények között hallgatják a Müpa Home online közvetítéseit.

Az elkészült fotókat a müpahome hashtag használatával érdemes posztolni, az intézmény a legjobbakat közösségimédia-felületein osztja meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában