Szuvenír

2019.11.12. 14:33

Orbán Viktor kezére került a Gerilla

A Franciaország végnapjairól szóló művet Lezsák Sándor ajándékozta a miniszterelnöknek.

Budapest, 2019. október 31. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfõ (j) átadja a Magyar Érdemrend nagykeresztje polgári tagozat kitüntetést Lezsák Sándornak, az Országgyûlés alelnökének, József Attila-díjas költõnek, a Nemzeti Fórum, a Bethlen Gábor Alapítvány és a Mindszenty Társaság elnökének, a Lakitelek Népfõiskola alapítójának a Karmelita kolostorban 2019. október 31-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Forrás: MTI / Miniszterelnöki Sajtóiroda

Fotó: Benko Vivien Cher

A Gerilla – Franciaország végnapjai című könyvet ajándékozta Lezsák Sándor Orbán Viktor miniszterelnöknek. Ezt hivatalos közösségi oldalán közölte az Országgyűlés alelnöke, aki szerint Laurent Obertone műve „megdöbbentő és megrázó jelentés arról, hogy komolyan kell venni a migráció kérdését”.

Mint arról korábban portálunk is beszámolt, az illegális bevándorlás lehetséges franciaországi végkimenetelét taglaló fikciós kötet magyar kiadása a megjelenését követően rögtön az eladási sikerlisták élére került.

Földi László titkosszolgálati szakértő kötelező olvasmánnyá tenné 500 millió európai polgár számára

A könyv szerzője, Laurent Obertone a V4NA nemzetközi hírügynökségnek adott interjújában elmondta, hazája gazdasági és társadalmi szempontból is a szétesés határán van, már nem alkalmazzák a törvényeket, és egy bizonyos „progresszív” csoport irányít mindent és befolyásol mindenkit a médián keresztül, folyamatosak az összecsapások a külső kerületekben, a külvárosok bármikor háborús övezetté válhatnak. A regény szerint mindennek oka a francia nép akarata ellenére is évtizedek óta tartó bevándorlás.

A könyv magyar kiadásának adatai:

Laurent Obertone: Gerilla – Franciaország végnapjai

Ford.: Ofella Balázs. Kárpátia Stúdió 2019, 440 oldal. Ára: 3990 forint

Borítókép: Orbán Viktor (j) és Lezsák Sándor egy korábbi felvételen

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában