Krimi

2021.09.16. 15:00

Gyomorforgató: tanítványa nadrágjában turkált egy vasi pedofil magántanár

Az 50 éves férfi többször szexuálisan zaklatta fiatal tanítványát.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Az 50-es éveiben járó férfi már 15 éves kora óta foglalkozott a kiskorú diáklánnyal vasi lakásán. A férfi az évek során diákjával bizalmi kapcsolatot alakított ki, így megosztotta vele szexuális életét is. A tanár 2019 tavaszától üdvözlésül és néha a tanórán is megölelte, rendszeresen kicsimnek, szerelmemnek szólította a lányt, ami a sértettet nem zavarta, mert tudta, hogy a vádlott más tanítványait is így hívja.

2019 szeptemberében és októberében a tanár óra közben két-három alkalommal megcsókolta tanítványát, aki próbált elhúzódni és testbeszéddel jelezni, hogy ezt nem akarja. A diáklány a történteket azonban akkor még nem mondta el a szüleinek. Aztán október közepén óra közben ismét megcsókolta a kamaszlányt, és a farmernadrág szakadásán keresztül benyúlt a nadrágja alá.

A 15 éves lány összezárta a lábait, így jelezte, hogy nem szeretné, hogy folytassa. A kamaszlány ezután haza ment, és elmesélte a szüleinek, hogy mi történt a korrepetáláson – olvasható a Vas Megyei Főügyészség oldalán a Bors cikke szerint.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában