Tragédia

2022.06.06. 19:00

Nem tudta feldolgozni a gyászt, követte szerelmét a sírba a 28 éves Martin

Eltűntként kereste a rendőrség azt a férfit, akinek a barátnőjét holtan emelték ki a Dunából május közepén Dunaújvárosnál.

A 24 éves budapesti nő áprilisban tűnt el a BAH-csomópontnál, és május 19-én találták meg a vízi rendőrök a holttestét. Az igazságügyi szakértők pedig a napokban erősítették meg, hogy az eltűntként keresett 24 éves nő holtteste került elő. Nem sokkal később eltűnt a gyászoló Bakó Martin is – írja a Bors.

Marianna csaknem fél éve párkapcsolatban élt Martinnal, a férfit mélyen érintette szerelme halálhíre. 

Egy ízben megpróbálta magát vízbe vetni, hogy a nőhöz hasonló módon távozzon a földi létből, de akkor a rendőrök megmentették az életét. 

A férfi viszont nem tett le a tervéről. Még május 29-én üzent Marianna testvérének, azóta pedig senkinél nem jelentkezett. Az Eltűnt emberekért – megoszthatod Facebook-csoportban közölték, hogy megtalálták Martint, de már csak holtan.

Van segítség! Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

Illusztráció: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!