Felháborító

2022.06.21. 13:40

Élő videóban mutogatta meztelen exét a Facebookon egy magyar férfi

Végül testi sértés miatt kell felelnie a bíróság előtt.

Napi szinten, de havonta legalább kétszer biztosan elverte a férfi a párját, de nem is ez volt a legfelháborítóbb tette.

A férfi és élettársa már 25 éve éltek együtt, és folyamatosak voltak a viták köztük, ám 5 éve valami megváltozott, ugyanis a férfi verni kezdte a nőt, aminek szakítás lett a vége. A férfi nem elégedett meg a kenyértöréssel, a nyilvánosság erejével akart bosszút állni a nőn, erre a nő közösen használt Facebook profilját használta fel.

Először csak sértegető üzeneteket írt ki az üzenőfalra, majd pár hónappal később már a nőről képeket is kirakott, amiket a nő összes ismerőse látott. Tavaly szeptemberben pedig elkapta a gépszíj, és élő videóban osztott meg a nőről meztelen fotókat, hozzátéve:

„Itt vagy, itt vagy, itt vagy, meztelenül. Amit mutattál a férfiaknak, itt vannak a meztelen képeid. Itt vannak a te meztelen képeid. Így mutogatod magad, így. Gusztusosan.”

Az ügyészség szerint a férfi azzal, hogy a nő tudta és beleegyezése nélkül hozta nyilvánosságra adatait, és a becsülete csorbítására alkalmas tényeket állított, megsértette jó hírnevét, társadalmi megbecsülését.

D. R.-nek a bíróságon testi sértés miatt kell felelnie - írja a Bors.

Borítókép: illusztráció

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!