Kegyetlen kivégzés

2022.01.17. 10:01

Hajtóvadászat Budapesten: halálra szúrtak egy férfit a nyílt utcán

A kórházban életét vesztette a férfi, akit Budapesten késeltek meg vasárnap este. Az elkövető után hajtóvadászatot indítottak a fővárosi rendőrök.

Gyilkosság történt tegnap este Budapesten, a XVI. kerületben. Egy férfit szurkáltak halálra. A megrázó esettel kapcsolatban további részletek derültek ki a rendőrség közleményéből.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya ismeretlen tettes ellen indított eljárást emberölés bűntett miatt. A rendelkezésre álló adatok alapján 2022. január 16-án 21 óra 22 perckor Budapesten, a XVI. kerületben, az utcán megszúrtak egy férfit.

A 39 éves sérültet a mentők életveszélyes sérüléssel kórházba vitték, de ott az orvosi ellátás ellenére életét vesztette.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság hajtóvadászatot indított az elkövető felkutatása érdekében – olvasható a police.hu-n.

A tenyek.hu úgy tudja, a családapának azért kellett meghalnia, mert szemtanúja volt egy bűncselekménynek. A portál azt írja: kutyasétáltatás közben szúrtak szíven egy családapát vasárnap este a 16. kerületben. A gyilkos előtte egy kocsit akart feltörni, ezt látta meg a kétgyerekes apa, rászólt, a férfi viszont ekkor egy késsel szíven szúrta és elmenekült. A sérült férfi életét nem tudták megmenteni. Sajtóértesülések szerint a gyilkoson maszk és sapka volt, úgy menekült el, még ezekben a percekben is keresik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!