Sokkoló

2021.12.31. 11:06

Esküvőre készült Gábor, aki autójával árokba hajtott, majd felakasztotta magát

Balesetezett, majd autója ablakán kimászva elrohant és a közeli erdős részen végzett magával D. Gábor Lukácsházánál. Ismerőseit sokkolták a történtek, ugyanis nem olyan rég még házasodni készült.

Még a helyszínelők is értetlenül álltak azelőtt a fehér Fiat furgon előtt, amely nagy sebességgel egy árokba rohant Lukácsházánál még szerdán. Ugyanis a vezetőfülkében senki nem ült, a sokkoló igazságra pedig alig fél óra múlva derült fény, amikor az autót vezető D. Gábor holttestélt nem messze, egy oszlopon fedezték fel: a férfi öngyilkos lett - emlékeztet az új információkat bemutató cikkében a Bors.

Rodeózott az úton

Mint azt a szemtanúk elmondták, a kisáruszállító már a baleset előtt is cikázott, valósággal rodeózott a Kőszegtől Szombathely felé vezető úton, mígnem egy balkanyar szegte útját, itt sodródott ki az autó. Mire a helyszínelők kiértek, a sofőrnek már nyoma is veszett, a 112 Press úgy tudja, hogy fél órával később egy arra járó autós figyelmeztette őket: 300 méterre a balesettől egy oszlopon egy férfi holtteste lóg. Nemsokára kiderült, hogy igaza volt: az autó sofőrje, miután kimászott a furgon ablakán, egy vékony madzagot hurkolt a nyaka köré, és az oszlopra felmászva, közel háromméteres magasságban kötötte fel magát.

Boldog kapcsolatban élt

Kiderült, hogy a kocsiban egy Vas megyei településen élő férfi, a középkorú, asztalosként dolgozó D. Gábor ült, a férfit mindenki kedvelte, így az ismerőseit és barátait is megdöbbentették a történtek. 

El sem akarom hinni, ami történt. Amikor hallottam a balesetről, volt bennem egy rossz érzés, de álmomban sem gondoltam volna, hogy Gábor az érintet

– mondta a Borsnak remegő hangon a férfi egyik ismerőse. Elmondta, hogy a férfinek, bár voltak magánéleti gondjai, de boldog jövő elé nézett, házasodni készült:

Nagyon sok terve volt. Bár elvált, de már boldog párkapcsolatban élt a szerelmével, akivel jövőre a házasságot is tervezte

– mesélte az ismerős. Hozzátette, hogy Gábor imádta párját:

Nagyon szerették egymást. Gábort pedig mindenki kedvelte, sok jó barátja és egy felnőtt lánya is volt. Képtelen vagyok sírás nélkül beszélni erről, egy fantasztikus embert vesztettünk el

– mondta elcsukló hangon.

Feldúltan ült a kocsiba

A helybeliek szerint a férfi már zaklatott állapotban ült kocsiba, és egyenesen egy fás-bokros-erdős terület felé hajtott:

Sajnos nem kizárható, hogy már előre eltervezte, mit fog tenni, főleg, hogy azt mondták, zaklatott állapotban vezethetett, annyira cikázott

– mondta lapunknak egy helybeli.

A tragédia helyszínén készült fotókat ide kattintva tudja megtekinteni.

Borítóképünkön Gábor árokba csúszott autója, fotó: Vaol.hu/Horváth Balázs

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!