Bulvár-celeb

2021.10.24. 12:56

Videón, ahogy a rendőrök rajtaütöttek a kokainnal kereskedő férfin

A Pest megyei rendőrök egy időben, öt helyszínen ütöttek rajta két kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítható férfin, valamint három, az ügyfélkörükbe tartozó fogyasztón.

Forrás: police.hu

Hónapokig tartott utána járni annak az információnak, amely szerint Szigetszentmiklóson és környékén egy férfi kokainnal kereskedik. Amint a kellő mennyiségű adatot, bizonyítékot összegyűjtötték, indulhatott az akció. A célszemély épp a szemetet vitte ki, amikor 2021. október 19-én délután meglepték a rendőrök. Hiába szólították fel megadásra, D. Krisztián a háza mögötti park felé szaporázta lépteit. Esélytelen menekülési kísérlete néhány méterig tartott, a lényegesen jobb kondiban lévő Pest megyei felderítők utolérték és ellentmondást nem tűrően elfogták.

 

A férfi otthonában végzett kutatáson 38 gramm fehér kábítószergyanús port, 3,72 gramm zöld kábítószergyanús növényi anyagmaradványt, egy növényi őrlőt, három digitális mérleget, 26 önzáró tasakot, 500 grammos, fehér porral félig teli dobozt, valamint több mint 5 millió forintot foglaltak le. A kokainra és THC-re pozitív drogtesztet produkáló D. Krisztián a fehér porról a helyszínen kokainként nyilatkozott, amelyet a vegyészszakértő elsődleges vizsgálata is megerősített.

Volt pár nagyértékű autó is
Fotó: police.hu

A hálózat feltérképezése után a nyomozók eljutottak egy 54 éves budapesti férfihez, aki a gyanú szerint 2021 júniusától Budapesten és környékén rendszeresen „terítette” az anyagot. A drogteszten is elbukó K. Zsoltot otthonában fogták el, ahol egy fehér porral szennyezett digitális mérleget foglaltak le.

38 gramm kokain egy dobozban másik 500 framm fehér port találtak
Fotó: police.hu

 

A felderítők három, a terjesztők ügyfélkörébe tartozó fogyasztót is elfogtak, velük szemben kábítószer birtoklása vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Ötmillió forint készpénz is volt az egyik lakásban
Fotó: police.hu

 

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya az azóta letartóztatott D. Krisztiánnal, valamint a szabadlábon védekező K. Zsolttal szemben kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást.

A férfi éppen a szemet vitte le, amikor rajtaütöttek. Próbált menekülni, de nagy volt a túlerő...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában