Bulvár-celeb

2021.10.14. 15:09

Szörnyű vonatbaleset Csákánydoroszlónál: hárman meghaltak (videó)

Szörnyű tragédia történt kora délután Vas megyében. Kisteherautó hajtott egy vonat elé, az autóban mindenki azonnal szörnyethalt.

Forrás: vaol.hu / Horváth Balázs

Az első információk szerint három halálos áldozata van annak a balesetnek, ami csütörtökön kora délután történt Csákánydoroszló és Gasztony között. Úgy tudjuk, hogy egy személyautó hajtott a vasúti átjáróban az érkező vonat elé, ami az ütközés után hosszan tolta maga előtt a teljesen összeroncsolódott járművet. Az autóban mindenki azonnal szörnyethalt.

A vaol.hu legfrissebb információi szerint

a balesetet szenvedett jármű egy platós kisteherautó, amiben hárman utaztak, mindhárom ember életét vesztette, amikor a jármű ütközött a 100km/h-s sebesség felett érkező vonattal. Úgy tudjuk, hogy a fénysorompó működött a baleset idején, a sofőr ennek ellenére hajtott a vonat elé.

Helyszíni információink szerint a három áldozat a közelben dolgozott, onnét indultak a kisteherautóval.

Esélye sem volt a kisteherautó utasainak
Fotó: vaol.hu / Horváth Balázs

 

A GYSEV Zrt. sajtószóvívője a vaol.hu-t közleményben tájékoztatta, hogy a fénysorompó tilos jelzése ellenére a vasúti átjáróba hajtott a kocsi. Az első vizsgálatok szerint az ütközés következtében az autó utasai közül hárman életüket veszítették, a vonaton utazók közül senki sem sérült meg.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!