Bulvár-celeb

2021.09.02. 15:59

Eltűnt két tizenéves barátnő – kétségbeesetten keresik őket a szüleik

Sára és Cintia hétfőn tűnt el. Azóta semmit sem lehet tudni a két lányról.

Forrás: Shutterstock / illusztráció

Fotó: Shutterstock

Két tinédzser barátnő tűnt el Nagykanizsáról, szüleiknek azóta se éjjelük, se nappaluk. A gyerekeket hétfő óta nem találják – írja a Ripost.

 

„Tegnapelőtt, fél 12 előtt ment el a középső lányom, azzal az indokkal, hogy Sára – a másik eltűnt kislány – apukája felhívta a gyereket, vigyék vissza hozzájuk Sára holmiját. Együtt indultak el, de ki van kapcsolva a telefonja, és senki nem éri el.

Annyit tudunk, amit a Volán társaság kamerája vett fel 14:40-kor. Felszálltak egy budapesti buszra.

Voltak olyan információk, hogy továbbindultak Nyírbátorba, de egy ismerősünk sem lakik ott, ahova mehetnének” – magyarázta a Ripost-nak a 13 éves Cintia anyukája, Varga Mária.

„Valószínű ketten megbeszélték, hogy mit fognak csinálni, de ötletünk sincs, hova mehettek. Sose volt még ilyen, hogy Cintia eltűnt volna, nagyon jó gyerek.”

„Minél előbb jelentkezz, mindenki aggódik érted! Szeretünk!” – üzente a ripost-on keresztül Cintia anyukája.

„Nyugtatókon élek, nem tudok enni, aludni... Remélem, hogy minél előbb hazajön”

– tette hozzá.

Ha valaki tud valamit a két lányról, vagy látta őket, hívja a 112-es számot vagy keresse az édesanyát a 06 50 1273 053-as számon.

Frissítés!

Az egyik kislány anyukája a közösségi oldalán közölte: a rendőrök megtalálták a csellengőket. Budapestről hozták őket haza a szülők.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában