időjárás

2017.12.11. 05:45

Hétfőn borús, csapadékos enyhe idő várható

A nappali csúcshőmérséklet általában 9 és 14, de északkeleten csak 3 és 8 fok között alakul.

Hétfő éjszaka és reggel többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég hazánk felett, a kevesebb felhőre nyugaton számíthatunk. Északon és keleten többfelé fordul elő csapadék, a Tiszántúl északi részén többnyire havazás formájában, másutt viszont havas esőre, esőre kell számítani. Erős széllökésekre kell számítani, főleg a Dunántúlon és a magasabb vidékeken. A hőmérséklet általában 0 és 8 fok körül alakul a hajnali órákban. A hidegebb északkeleten lesz, a legenyhébb idő az erősen szeles Észak-Dunántúlon várható.

Hétfőn napközben északkeleten marad a túlnyomóan borult ég, de eső délután már csak az északkeleti határnál fordulhat elő. Az ország nagyobb részén időnként vékonyodhat a felhőzet, sőt rövid napos időszakok is lehetnek. A nap folyamán egyre nagyobb területen viharossá fokozódik a déli szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn többnyire 9 és 14, az ország északkeleti harmadán 3 és 8 fok között várható.

Címkék#időjárás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!