Bulvár-celeb

2021.06.21. 14:30

Súlyos balesetet szenvedett Bay Éva férje, mentő szállította kórházba

Bay Éváéknál a pandémia után sem múltak el az izgalmak. A műsorvezetőnő férjét, Mar­czali Lászlót mentő vitte el, miután egy háztartási balesetben majdnem levágta a karját. Szerencséjére volt még annyi lélekjelenléte, hogy segítséget kérjen.

Forrás: Bors

Szokványos nyár eleji teendő volt, de idén balul végződött a medence beüzemelése Bay Éváéknál. A műsorvezető elutazott egy időre, férje pedig nekilátott a munkának, hogy felkészülten várják a kánikulát. Marczali László úgy döntött, hogy beüzemeli a medencéjüket.

– A medence összeszerelése hosszadalmas és nehézkes feladat, ráadásul idén kisebb javításokat is kellett végezni rajta. A férjem csinálta védőfelszerelés nélkül, ami felelőtlen döntés volt – mesélte Bay Éva.

Nem fért oda rendesen a javítandó részhez, a flex lecsúszott és majdnem amputálta a kezét. Az volt a szerencséje, hogy a gép elvágta a zsinórját, így nem vágta le a kezét, de csontot ért a korong és a lábán is zúzódások keletkeztek.

Úgy megijedt, hogy elfelejtette a mentők számát, ezért Ica barátnőmet hívta fel, de ő nem tudott hirtelen érte menni. Aztán végül átjött a szomszéd fiú segíteni, megfogta a kutyákat, amíg a mentősök, akik egyébként hét perc alatt kiértek, elvitték.

A tévést még most is kirázza a hideg a történtektől, pedig a baleset óta már eltelt há­rom hét.

– Vidéken voltam, amikor hívott, teljesen pánikba estem. Lent kellett még egy estét töltenem, hogy lenyugodjak, mert nem mertem olyan állapotban autóba szállni. Még mindig mérges vagyok rá.

Lászlót nagyon megviseli a helyzet, mert – a műsorvezetőnő szavaival élve – rendkívül tevékeny ember, vív, teniszezik, minden ház körüli munkát elvégez. Most viszont az étkezéseknél is segítségre szorul, mert a jobb keze sérült meg.

– Szerencsére mozognak az ujjai, de mivel csontot is ért a fűrész, nem tudni biztosan, mi fog történni. A vívóversenyeit le kellett mondania, ami nagyon megviseli, ahogy a tehetetlenség is. A fiunk jött át segíteni füvet nyírni, mert Laci fél kézzel nem tud­ja irányítani, én pedig nem tudom elvezetni azt a hatalmas gépet – mondta a Borsnak Éva.

Szerencsére a kezdeti sokkon mindenki túl van, és a házaspár már szervezi az első kerti partit.

– Most már csak nevetünk azon, hogy Laci keze úgy áll, mint egy periszkóp, mintha folyamatosan integetni akarna. Aztán a hétvégén László-nap, a fiam is László, ezért tartunk egy kisebb összejövetelt hu­szonvalahány fővel. A medencét pedig végül két nappal ezelőtt sikerült üzembe helyezni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában