országjárás

2020.10.14. 09:35

Marton Adri visszatér a képernyőre

A csinos műsorvezető nyakába veszi az országot, hogy megmutassa, milyen gasztronómiai különlegességeket és értékeket rejt hazánk.

Forrás: Komáromi Annamária

Immár hatodik évada indul az Adri’s Kitchen gasztroműsor a TV2-n, október 17-én és aztán tíz héten kerersztül minden szombat délben. Amikor a műsor elstartolt, még Marton Adrienn sem gondolta, hogy ilyen hosszú út áll a műsora és a gasztronómiai kalandozása előtt.

Marton Adri egészen különleges alapanyagokat is bemutat szombatonként Fotó: Komáromi Annamária

 

„Imádom a közös főzést a tévénézőkkel, és nagyon izgalmas dolog, hogy nemcsak a konyhapult mögött állhatok, hanem a műsor producere is én lehetek. A gyártási folyamatokól kezdve a médiajogi folyamatokon át mindenből kiveszem a részem” – mesélte lelkesen Adri, aki maga sem gondolta volna, hogy ilyen sokáig fog képernyőre kerülni a nevével fémjelzett gasztroshow. Úgy volt vele, hogy amíg szívvel-lélekkel és boldogan főz, addig csinálja.

A műsorban Marton Adri hétről hétre felfedezi Magyarországot és hazánk gasztronómiai különlegességeit, majd a friss alapanyagokból elkészít a stúdióban valamilyen finomságot.

Az elején még a gyerekeimmel együtt sütöttem-főztem, utána közszereplőket, majd sztárséfeket hívtam el vendégül a stúdióba. Mindig azt éreztem, hogy valami újat kell mutatnom, és bevallom, engem is ez vitt előre, ez hajtott – mondta Adri, aki úgy döntött, hogy a hatodik évadot a magyar konyhának szenteli.

A műsorban többek között szüretel, kutyákkal szarvasgombát keres, gyógy- és fűszernövényeket szed a szabadban, és meg is mutatja, hogy mihez lehet kezdeni ezekkel a hozzávalókkal. Szeretné megmutatni, mi honnan származik, valamint azt is, hogy mennyi csodás hely van hazánkban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában