Bulvár-celeb

2021.06.20. 14:00

Kitálalt a szomszéd: visszatért Törőcsik Mari nevelt fia Velembe

A szomszéd boldogan mesélt Son gyerekkoráról és hogy mikor volt szerinte a legboldogabb a színésznő.

Forrás: Bors

Két hónappal ezelőtt hunyta le örök álomra a szemét a legendás művésznő. Imádott velemi otthona azóta némán áll és őrzi emlékét. A házat senki sem bolygatja, még Törőcsik Mari nevelt fia, Son sem, aki néhány éve a legnagyobb titokban tért haza a faluba.

A színésznő egykori szomszédja, Margit néni a Story magazinnak mesélt a boldog időkről. Elmondása szerint akkor voltak a legboldogabbak, amikor Maár Gyula rendező és Törőcsik Mari hazahozták a vietnámi háború poklát átélt kisfiút. Sonra jómaga is sokat vigyázott.

„A gyerekeim vele együtt nőttek fel. Ez az egész kert egy hatalmas játszótér volt számukra, itt folyton nyolc-tíz apróság rohangált. (…) Most már persze jól beszéli a nyelvet, de emlékszem, kisgyerekként akadtak nehézségei” – árulta el Margit néni, aki azt is hozzátette, hosszú évek után végül Son visszatért feleségével és kislányával Velembe.

Törõcsik Mari gyerekeivel

„Sont mégis visszahúzta a szíve, hiszen gyerekkora óta itt élt, ide vágyott vissza. Nem egyedül érkezett, jött vele a felesége és a kislánya, Zsófi is. Nem messze innen vett egy romos házat, amit lebontott, és újat építtetett a helyére. Nagy kertje van nyulakkal, fácánokkal, tyúkokkal” – mesélte a nyugdíjas asszony.

A lap felkereste Törőcsik Mari színésznő nevelt fiát is, akin egyértelműen látszottak a gyász és a fájdalom jelei. Azonban nyilatkozni nem kívánt: azt mondta, nem áll készen, hogy beszéljen az életéről…

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában