Bulvár-celeb

2021.03.13. 10:40

Katzenbach Imre özvegyének drámája: feleségül ment férje feltételezett gyilkosához (videó)

Pénteken Soltvadkerten eltemették a volt focista Katzenbach Imrét, akit fél éve találtak meg egy erdőben elásva. A gyászoló feleségről a Bors megtudta: hozzáment a gyilkosság gyanúsítottjához, H. Attilához.

Forrás: Bors

Döbbenetes az MTK-val kétszeres bajnok és kupagyőztes Katzenbach Imre története, aki adócsalási ügybe keveredett, 2009. szeptember 28-án, nem sokkal a 45. születésnapja után eltűnt, a rendőrség pedig 11 évvel később, 2020. október 23-án bukkant a földi maradványaira a baranyajenői erdőségben elásva – írja a Bors.

Ám a hihetetlen, filmbe illő drámai történet a feleségéé, Tündéé. A nő éveken át várta haza férjét, azt remélve, Imre – aki több cég ügyvezetőjeként gyanúsítottja volt az Eclipse-ügyként elhíresült, tízmilliárdos pénzmosási és hárommilliárdos adócsalási bűncselekménynek – külföldre menekült a hatóságok elől, de egyszer talán ismét előkerül.

A felesége évekig várta haza, szörnyű, ami kiderült

Az évek teltek, Tünde hiába várt. Az asszonynak a nehéz időszakot Imre barátja és korábbi üzlettársa, H. Attila segített átvészelni, s idővel kapcsolatuk elmélyült, szerelem szövődött közöttük, mígnem 2013-ban, Kaposváron össze is házasodtak.

Elképzelni is szörnyű, mit élhetett át a mit sem sejtő nő, amikor tavaly év végén azzal szembesült: volt férje gyilkosság áldozata lett, megölésével pedig az új, gazdasági bűncselekmény miatt jelenleg is raboskodó férjét gyanúsítják.

Tünde hozzá ment Attilához és Gödrén, a férfi vadászbirtokán telepedtek le. Egy darabig Imre lánya is ott lakott és az asszony a mai napig ott él. Nem sokkal messzebb találták meg Imre holttestét.

Az számomra is különös, hogy Tünde feleségül ment Attilához, viszont azt nem tudom feltételezni, hogy gyilkos lenne a barátom, együtt nőttünk fel, ismerem ennyire.

– árulta el a Borsnak Beke Ferenc, a birtok gondnoka, aki együtt gyerekeskedett Attilával Sülysápon, jó barátok, osztálytársak voltak, ennek köszönheti jelenlegi munkáját.

Református szertartás keretében, szűk körben búcsúztatták a volt focistát
Fotó: Bors

 

A rendőrség még nyomoz az ügyben, amelyről további információkat nem állt módjukban elárulni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában