Hallgassa élőben!
Fotó: Keresztesi Balázs / Metropol

„Isten éltessen, Andym” – szívszorító üzenetet hagytak Andy Vajna sírján

Vasárnap ünnepelte volna 77. születésnapját Andy Vajna. A két éve elhunyt producer sírja a rossz idő miatt kissé üres, ám úgy tűnik, valaki nem feledkezett meg róla.

A Metropol fotósa egy csokor fehér rózsát talált vasárnap délelőtt Vajna sírjánál, a Fiumei úti temetőben. A virághoz rakott kis levélen a következő állt:

„Isten éltessen, Andym”

A személyes hangvételű üzenet alapján arra következtetünk, hogy a csokrot Vajna Tímea küldethette, aki jelenleg Amerikában tartózkodik, ám elhunyt férje születésnapjára és halálának évfordulójára mindig valami kedvességgel készül.

Csöndbe burkolózik

Timit keresték e-mailben, de lapzártáig nem nyilatkozott a Metropolnak azzal kapcsolatban, hogy tervezett megemlékezni Vajnáról a születésnapján. Timi Andy halála után Los Angelesben kezdett új életet, a közelmúltban óriási, mintegy 2,5 milliárd forintos villát vett magának, és igyekszik megtalálni a számításait a tengerentúlon.

Óvta a magánéletét

A producer egész életében óvta a magánéletét, nagy szerelmeit azonban nem rejtette el a nyilvánosság elől. Első felesége Cecilia Mong volt, akit Hongkongban ismert meg, és bár a házasságuk nem tartott sokáig, fiukat, Justint szeretetben nevelték. Dobó Katával hét éven át éltek nagy szerelemben, és szakításuk után is a legjobb barátok maradtak. Tóth Éva modellel 2007-től 2010-ig éltek nagy szerelemben, és vele is békében váltak el. Vajna Tímeát 2013-ban vette feleségül, és bár eleinte sokan kételkedtek a kapcsolatuk erősségében, végül rácáfoltak a kétkedőkre, és a producer 2019-es haláláig nagy szeretetben éltek együtt.

Hozzászólások

rendőrkézen
Nem menekült sokáig: rácsok mögött a pásztói visszaeső bűnöző
tűz / 23 perce
Rettegnek a kigyulladt kőbányai rémház lakói Pikó és Karácsony hajléktalanjaitól
Karácsony Gergely és Pikó András hajléktalanokat költöztetett az épületbe.
remény / 30 perce
Megjósolták: fehér karácsonyra számíthatunk idén
2024-es párizsi olimpia / 44 perce
Kopasz Bálint ismét a királyszámban indulna
Automatizálás / 44 perce
Önvezető hajókkal orvosolnák a fokozódó munkaerőhiányt
Kivételes lehetőség / 1 órája
Lehet licitálni Shakespeare IV. Henrikjének egy ritka kiadására
végzetes / 1 órája
Tragédia történt az M1-esen Lébénynél
2006-os rendőrterror / 2 órája
„Az ujjamat, a lábamat eltörték, de a lelkemet nem törték meg”