így is sikeres

2021.01.26. 13:36

Gyógyíthatatlan zavaráról vallott a magyar énekes

Iskolásként írászavarral küzdött a Petőfi Zenei Díjátadón az év dalszövegírójának választott Molnár Tamás.

Az év dalszövegírója, Molnár Tamás (b) és a díjátadó, Tomaj Balázs, az MVM ügyfél vezérigazgató-helyettese a Petõfi Zenei Díjak átadása televíziós felvételén az MTVA Kunigunda útjai gyártóbázisának stúdiójában 2021. január 21-én

Forrás: MTI / MTVA / Kaszner Nikolett

Fotó: MTVA/Kaszner Nikolett

„Nagyon örülök a díjnak, kölyökkoromban diszgráfiásként felmentettek nyelvtanból, mert betűtévesztő vagyok, emiatt érettségiznem sem kellett nyelvtanból, most pedig az év szövegírójaként állok itt.

Ez azért elég szürreális slusszpoén az élettől! Imádom az ilyen furcsa fordulatokat és természetesen ezzel együtt a díjnak is nagyon örülök!” – mesélte Tamás a Blikknek, a cikket a Bors szemlézte.

Hozzátette, olyan mértékű volt a diszgráfiája, hogy kihagyott egyes betűket a szavakból.

Helyesírásprogramok segítségével sikerült csak kiküszöbölnie ezt a problémát, lassan pedig kinőtte a hiányosságot.

Borítókép: Az év dalszövegírója, Molnár Tamás (b) és a díjátadó, Tomaj Balázs, az MVM ügyfél vezérigazgató-helyettese a Petőfi Zenei Díjak átadása televíziós felvételén az MTVA Kunigunda útjai gyártóbázisának stúdiójában 2021. január 21-én

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában