fétis

2020.12.23. 05:58

Erotikus videókban szerepelt az Exatlon Bajnoka, napvilágra kerültek a felvételek

Szabó Franciska bizarr videókban tűnik fel, egy családi tragédia sodorta a meghökkentő pályára.

Forrás: Shutterstock

A TV2 Exatlon Hungary című műsorának egyik résztvevője az U23-as cselgáncs Európa-bajnok Szabó Franciska nemcsak sportos tartalmakkal szerepel az interneten.

A korábban fél évig Floridában élő sportoló ugyanis a felnőtt tartalmakat megosztó portálokon is feltűnik úgynevezett fétisvideókban:

Hol egy férfit püföl – annak beleegyezésével – ostorral, hol tangát viselve ül egy másik arcára, vagy férfiakkal és nőkkel birkózik, szexis öltözetben.

Ezek Magyarországon szokatlannak hatnak, de Amerikában régi és komoly kultúrájuk van.

Ezekben a videókban én az erőt és a dominanciát testesítettem meg. Főleg férfiakkal birkóztam, a szerepekhez illő öltözetben. Így játszottuk el a mi színházi előadásunkat, amely során a valós fizikai erőmmel kellett legyőzni az ellenfeleket

– mondta a Bors szemléje alapján a Blikknek Franciska, aki úgy meséli, egy családi tragédia sodorta őt a meghökkentő pályára.

 

Először az Eb-cím megszerzése után kerestek meg, de akkor az olimpiára készültem, így nemet mondtam. Aztán édesapám 2016-ban agyvérzést kapott, a családunk nehéz anyagi helyzetbe került. Öt testvéremmel éltem egy háztartásban és – legidősebbként – kötelességemnek éreztem megoldani a helyzetet. A dzsúdóból nem tudtunk megélni, ezért feladtam az álmaim és új pályára léptem – vallotta be Szabó Franciska, aki úgy érzi: a körülményekhez képest a legkevésbé rossz döntést hozta, hiszen családja anyagilag talpra állt.

Szabó Franciska © TV2

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában