Bulvár-celeb

2023.05.01. 06:25

Ez vár a két új lottómilliárdosra: akár meg is tagadhatják a kifizetést

Bonyolult folyamat hozájutni egy ekkora nyereményhez, de kibírnánk...

Forrás: kisalfold.hu

Fotó: Csapó Balázs

Azután, hogy a nyertes feleszmélt, hogy ő szorongatja a nyertes szelvényt, tudnia kell, hogy csak 90 napja van arra, hogy jelentkezzen a Szerencsejáték Zrt.-nél a jutalmáért. A társaság egy úgynevezett nagynyertes-vonalat tart fenn a milliárdos nyerők számára, amelynek elérhetősége a cég honlapján és az értékesítőhelyeken is megtalálható. A külön erre a célra fenntartott vonalon már várják a nyertes hívását. Olyan kérdésekre kell majd válaszolnia, amelyekből egyértelműen kiderül, hogy övé a szelvény - írja a Ripost. 

A nyeremény felvételéhez szükség van egy személyes találkozóra is, ennek egyeztetésére a „tesztkérdésekre” adott helyes válaszok után kerülhet sor. A kifizetési eljárás lefolytatására a Szerencsejáték Zrt. által meghatározott helyen és időben kerülhet sor. 

 

A találkozón először a játékszelvényen található biztonsági kódot fogják ellenőrizni. Elkérik a szelvényt és átfuttatják azt egy terminálon. 

 

Ezután rögzítik a nyertes személyes adatait.

Nem kell aktatáska a sok pénzhez

Talán megnyugtató a nyertesnek az a gondolat, hogy nem kell költségekbe vernie magát ahhoz, hogy hozzájuthasson a pénzéhez. Ugyanis nem kell drága aktatáskát vennie, elsétálnia a Szerencsejáték Zrt.-hez, hogy ott nagy címletű bankjegyekkel megtömjék azt. 

 

Egyszerűen rendelkeznie kell egy Magyarországon nyitott folyószámlával. Hiszen a nagy összegű nyeremények kifizetése minden esetben banki átutalással történnek.

 

Meg is tagadhatják a kifizetést

A Szerencsejáték Zrt.-nek meghatározott esetekben lehetősége van a nyeremény kifizetését megtagadni. Többek között ilyen eset az, ha kiskorú személy vett részt a játékban, vagy ha a játékos SMS-ben játszott, de nincs birtokában a játékhoz használt telefonkészülék vagy SIM-kártya, illetve ATM-en keresztüli játék esetén nincs a játékos birtokában a játék feladásához használt bankkártya. Emellett a társaság abban az esetben sem fizeti ki a nyereményt, ha az adott nyereményigényléssel kapcsolatosan hatósági zárolás vagy lefoglalás áll fenn. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában