Bulvár-celeb

2023.05.30. 11:50

Döbbenetes történet: élete tragédiájáról vallott Barta Sylvia

A mindig mosolygós időjós nem gondolta, hogy ilyen tragédiával kell szembenéznie.

MW

Forrás: TV2

Barta Sylvia a Palikék világa by Manna Három igazság című műsorában osztotta meg a tragikus történetet. 2002-ben férjével az első gyermeküket várták, boldogan mentek az ultrahangos vizsgálatra – írja a Life.hu.

Nagyon sokáig nem szólalt meg az orvos. Mondta, hogy sajnos itt nincs minden rendben. Óriási csönd, éreztem, hogy a mellkasomra nehezedik onnan föntről valami. Alig kaptam levegőt... Azt mondta, hogy ennek a babának nincs szívhangja, nem ver a szíve, ez a baba már nem él

– mondta el a műsorvezető.

Forrás: YouTube

Sokáig tartott feldolgoznia a tragédiát Sylviának, ráadásul a baba halálát követő műtétje után jelent meg a várandósságáról egy újságcikk, és még hetekkel később is odamentek hozzá a rajongói, hogy gratuláljanak. Ez akkor annyira megrázta a műsorvezetőt, hogy átmentileg vissza is vonult a tévézéstől. Barta Sylviának azóta már két gyermeke is született: Zsófia (2004) és Dorka (2006).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában