Bulvár-celeb

2023.05.31. 06:50

Csősz Bogi újra szerelmes

15 év házasság után tavaly vált el, most úgy tűnik, végleg lezárta a korábbi korszakot és újra boldog.

Forrás: Origo

Csősz Bogi civil férfi mellett keresi újra a boldogságot. Azt mondja, egyikük sem a magánélete miatt kíván nyomot hagyni a világban. Érthetően vágynak rá, hogy a kapcsolatuk róluk szóljon, és ne zavarja meg a nyilvánosság vagy a média az ismerkedési fázist. A jövőben is szeretnék zárt ajtók mögött tartani a magánéletüket, de ha együtt jelennek meg valahol, szeretnék, hogy az ne legyen szenzáció. Ezért a hot! magazinnal tesznek egyedül kivételt, és először beszélnek a kapcsolatukról. Nem szeretnének bujkálni, de a jövőben sem erről beszélnének, hanem Boglárka üzleti, ember- és női jogi területen elért eredmé­nyeiről – erről a Hot! magazinnak beszélt először.

„Nekem mindig is fontos volt, hogy a társam ne csak egy szép nőt lásson bennem, hanem értékelje az energiáimat, lehessen mindenről beszélgetni, és elismerjük egymás munkáját, sikereit, tudjunk az élet minden területén társai, partnerei lenni egymásnak”

– árulta el a lapnak Bogi, aki a szerdán megjelenő hot! magazinban számol be a boldogságáról, arról, hogyan ismerkedtek meg egymással, a kapcsolatuk részleteiről, emellett azt sem rejtik véka alá, hogy mennyire boldogok. Boglárka elmeséli, mit láttak meg a másikban, amitől úgy érezték, érdemes belevágniuk ebbe a – jelek szerint mindent elsöprő – szerelembe.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában