Bulvár-celeb

2023.05.14. 06:30

Az egész világ előtt megcsillogtatta tudását Radics Gigi

Ritkán éri az embert, olyan nagy megtiszteltetés mint Radics Gigit, aki a 2023-as Judo Világbajnokság nyitó gáláján énekelt.

MW

Forrás: Hajdú-Bihari Napló

Fotó: Kiss Annamarie

A gyönyörű énekesnő a Megasztár 6. szériájában tűnt fel, amelyet később meg is nyert. Az egész ország szívébe beénekelte magát, azóta pedig számtalan sláger és videoklip köthető a nevéhez. A karrierje nagyon fontos számára, ugyanakkor mindent megtenne azért, hogy kislánya, Bella csodálatos gyermekkorban részesüljön – írja a Bors

Gigit most hatalmas megtiszteltetés érte: megadatott a lehetőség arra, hogy ne csupán kis hazánk előtt csillogtassa meg tehetségét, hanem az egész világ szeme rá szegeződjék. Dohába utazott ugyanis, mert ő énekelt a 2023-as Judo Világbajnokság nyitó gáláján.  

Még nem volt lehetőségem elújságolni nektek, hogy miért is utaztunk Dohába. Az a megtiszteltetés ért, hogy én énekelhettem a 2023 Judo Világbajnokság nyitó gáláján. Csodálatos élményekkel tértem haza, amiről fogok is még posztolni

– írta a közösségi oldalán az énekesnő. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában