Krimi

2023.03.02. 04:50

Szívszorító: 17 éves, eltűnt fiának üzent az anyuka

Szilvia azzal nyugtatja magát, hogy még életben van a gyereke.

Forrás: Ripost

Szomorú hírek érkeztek Kiskunhalasról. Egy fiatalkorú fiú, Lakatos Erik eltűnése érthető módon súlyosan megrázta az édesanyját, Szerencsés Szilviát. A megtört nő a Ripostnak mesélt gyermeke drámájának részleteiről, és megkérte munkatársunkat, hogy mindenképpen juttassák el az üzenetet az eltűnt Erikhez.

Az asszony hároméves kora óta egyedül neveli Eriket, jó a kapcsolatuk, ezért is áll értetlenül az előtt, hogy a fia semmi jelt nem ad magáról.

– Szombat délután volt, én úgy voltam vele, hogy hétvége van, hadd menjen bulizni, csak majd időben jöjjön haza. Azt mondta: „Jó, anya, hangosítsd fel a telefonodat, majd jövök.” Azóta nem tudok róla mást, csak hogy hétfőn jött egy SMS tőle, hogy „Jól vagyok”. Szerintem ezt nem ő írta, hanem az ismerőse, 

soha nem szokott SMS-eket írni. Egyből felhívtam, és sírva könyörögtem neki, hogy jöjjön haza, vagy mondja meg, hol van. Ő meg kérdezte, hogy miért fontos, hogy hol van? Mondtam neki, hogy fiatalkorú vagy, iskolába kéne menned. Ezután nem mondott mást, pedig biztos, hogy hallotta, amit mondtam neki – mondta sírva az anyuka.

Szerinte az alatt a pár perces beszélgetés alatt, amíg elérte, furcsán le volt lassulva a fiú beszéde. Erik február 23-án töltötte be a 17. életévét. Anyja szerint soha nem volt még olyan eset, hogy fia szó nélkül eltűnjön napokra. Nagyon fél, hogy fogva tartják, azért nem tud hazamenni. 

Szilvia a lapnak elmondta: fia szombat (február 25-én) délután ment el otthonról, hogy találkozzon egy ismerősével, azóta azonban egy rövid telefonbeszélgetést leszámítva semmilyen információja sincs gyermeke hollétéről.

Az édesanya reméli, hogy a cikk eljut a fiához. Szilvia elmondta, hogy nem bír megnyugodni, és várja Erik hazatérését.

– Nagyon várlak haza! Nincsen semmi baj! Minden rendben lesz itthon, az iskolát is tudod folytatni, ha akarod. Én se és senki más nem fog bántani. Ne tarts tőlem, lehet, hogy mérges vagyok, de sosem bántanálak.

 

,

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában