Bulvár-celeb

2023.03.05. 13:25

Ennyit a végleges szakításról: kibékült volna Zámbó Krisztián és Takács Zsuzska?

Úgy tűnik, az énekes és volt párja mégsem bírja egymás nélkül.

Forrás: Instagram

Zámbó Krisztián legutolsó szakításukkor kijelentette, hogy ez most már végleges, de most úgy tűnik, hogy újra együtt vannak Zsuzskával. Legalábbis erről szólnak most a pletykák.

Se veled, se nélküled kapcsolatuk már évek óta tart: akárhányszor szakítanak, valahogy mindig visszatalálnak egymáshoz – írja a Bors.

Legutóbb az új esztendő beköszöntével intettek búcsút egymásnak, vagyis egészen pontosan az énekes adta ki menyasszonya útját. Nem is akárhogy...  

Miközben Zsuzska menyasszonyi ruhákat próbált az esküvőjükre, addig Krisztián az Instagram-oldalán adta hírül, hogy vége köztük mindennek. 

Forrás: TV2

Sőt, azt is hozzátette, hogy ezúttal véglegesen szakítottak, nincs visszaút.

Nem vagyunk és nem is leszünk együtt többé. A szerelem elmúlt, és azt hiszem, sajnos a tisztelet is. Nem szeretnék háborút Zsuzsival, csak szeretném véglegesen lezárni az életemnek ezt a szakaszát. Voltak jó és rossz éveink, izgalmas volt, az biztos. Végre eljött az én időm! Itt le is zárnám a sztorit, és nem is akarok beszélni erről többet

– fakadt ki akkor az énekes, akinek szavai igencsak komolynak tűntek, ám a pletykák most mégis az ellenkezőjéről szólnak...

Zsuzsi pár héttel ezelőtt lapunknak szólta el magát Krisztiánnal kapcsolatban. Akkor úgy fogalmazott, van egy ügyük, ami vagy végleges, vagy nem. Ebből már korábban is arra lehetett következtetni, hogy nincs még lezárva minden köztük.

Viharos szakításukat követően Krisztián első dolga volt, hogy minden közösségi oldalán eltávolította Zsuzskát az ismerősei közül. A minap azonban arra bukkantunk, hogy az egykori szerelmesek visszakövették egymást az Instagram-oldalaikon, sőt sztorijukban ugyanazt a videót osztották meg. Arról nem is beszélve, hogy a felvétel beszédes üzenetet hordoz...

 

Egy nőnek két dolga van egy férfi életében. Nyugtassa, mikor ideges, idegesítse, mikor nyugodt

– olvasható a videóban. Ám, ha mindez még nem lenne elég, pár órája a Redditen is feltűnt egy poszt, melyben valaki bizton állítja: Krisztián és Zsuzska újra egy pár, sőt, lehet, hogy valóban lesz esküvő is. 
 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában