Bulvár-celeb

2022.12.03. 11:56

Újra szerelmes a tavalyi Nagy Ő, már az esküvő is szóba került

Tavaly december közepén ért véget a TV2-n A Nagy Ő című műsor, amelyben Tóth Dávid keresett párt maga mellé. A sportoló akkor csak néhány hónapig volt együtt a kiválasztott lánnyal, de most újra szeremelmes, sőt, egy közeli esküvő sem kizárt.

Fotó: TV2

A világbajnok, olimpiai ezüstérmes kajakozó az elmúlt évben kétszer is bízott abban, hogy megtalálja a boldogságot a felbomlott jegyessége után. Először A Nagy Ő-ben kereste az igazit a TV2-n, majd civil párt talált, de egyik kapcsolat sem volt túl hosszú.

Utólag úgy értékelte, a kamerák előtt Laurával csak fellángolás volt köztük, ami aztán a való életben nem működött.

Érdekes, hogy amikor annyira akartam szerelmes lenni A Nagy Ő forgatása előtt, alatt, nem jött a szerelem. Laurával kapcsolatban végül kiderült számomra, hogy nem igazi szerelem volt, hanem inkább egy erős fellángolás

- mesélte akkor az Origónak.

Tóth Dávid azonban nem volt sokáig egyedül, gyorsan lett új barátnője, de az sem működött. A Bors szerint a legutóbbi szakítása után már nincs egyedül az Exatlon Bajnoka. Sőt, elég komolyra fordult a kapcsolata, a jövőt tervezik.

Dávid életében óriási változás történt, pozitív irányban. A párjával már össze is bútoroztak, és az esküvő is szóba került. Hosszú távra terveznek, közös életet, családot szeretnének
– mondta a lapnak egy neve elhallgatását kérő ismerős, az információt pedig nem cáfolta az egykori Nagy Ő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában